Kookworkshop

Arabische Kookworkshop

Veganistisch en vegatarische gerechten

Falafel

Kikkererwten, koriander, peterselie, knoflook en uien

 

Bakila (Tuinbonen)

Tuinbonen, tomaat, uien, appel en gedroogde muntbladeren)

 

Eroek (vegetarische kufta)

Courgette, tomaat, bloem, uien selderij en kruiden

 

Fetta Betinjan

Gebakken aubergine met yoghurt, knoflook en citroen

Irakeze rijsttafel

Baam-ya (okra)

Okra met knoflook in tomatensaus (stoofpot)

 

Kufta (gehaktballetjes)

Gehaktballetje in een dekentje van aubergine in tomatensaus

 

Tim-men (rijst)

Witte rijst

 

Bulgur (gekookte en gedroogde tarwe)

Bulgur, ui en vermecelli

 

Traditionele komkommer salade

 

Zoetzuur & Vis gerechten 

Sepzie (Murqat speenaagh)

Spinazie stoofpot

 

Tur-shane of hamudh hilu (zuurzoet)

Gedroogde pruimen, abrikoos, amandelen (stoofpot)

 

Semek (vis)

Vis in de oven met tamarindpasta

 

Timen

Rijst


 De beste manier om kennis te maken met Irakees eten is een kookworkshop volgen. Tijdens onze workshop bereidt u een menu geïnspireerd op gerechten die gekookt worden in verschillende gebieden in Irak. Bij de workshops gaat het niet alléén om het eten. wij willen u ook  vertellen over de oorsprong van bepaalde gerechten en de eetgewoontes in het  Midden-Oosten.Kookworkshops zijn leuk en gezellig en daarom ideaal voor bedrijfs-, familie- en vriendenuitjes. Voor alle workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dus neem uw vrienden/familie mee en we maken er samen een zalige en gezellige avond van. U kunt kiezen uit vier verschillende menu’s. Een menu naar uw wens samenstellen, behoort, in overleg ook tot de mogelijkheden.

Contact

Email: kanar@lekkergul.nl

Phone: 0648531132

Facebook: Lekker & Gul

KvK nr.: 69151342


© Copyright. All Rights Reserved.