De beste manier om kennis te maken met Irakees eten is een kookworkshop volgen. Tijdens onze workshop bereidt u een menu geïnspireerd op gerechten die gekookt worden in verschillende gebieden in Irak. Bij de workshops gaat het niet alléén om het eten. wij willen u ook vertellen over de oorsprong van bepaalde gerechten en de eetgewoontes in het Midden-Oosten.Kookworkshops zijn leuk en gezellig en daarom ideaal voor bedrijfs-, familie- en vriendenuitjes. Voor alle workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen tot maximum 16. Dus neem uw vrienden/familie mee en we maken er samen een zalige en gezellige avond van. U kunt kiezen uit vijf verschillende gerechten. Een menu naar uw wens samenstellen, behoort, in overleg ook tot de mogelijkheden.
Kikkererwten, koriander, peterselie, knoflook en uien
Tuinbonen, tomaat, uien, appel en gedroogde muntbladeren)
Courgette, tomaat, bloem, uien selderij en kruiden
Gebakken aubergine met yoghurt, knoflook en citroen
Okra met knoflook in tomatensaus (stoofpot)
Gehaktballetje in een dekentje van aubergine in tomatensaus
Witte rijst
Bulgur, ui en vermecelli
Rijstdeeg gevuld met gekruiden gehakt (frituur)
Spinazie stoofpot
Gedroogde pruimen, abrikoos, amandelen (stoofpot)
Vis in de oven met tamarindpasta
Rijst
© Copyright. All Rights Reserved.